Förenade Nätverket För Planetär Befrielse
Det här är den officiella sidan för Gaia Konfederationen, ett världsvitt nätverk baserade på samarbetsintentioner och förening mellan diverse grupper och individer som alla arbetar för samma mål av befrielse och fred trots deras synbara skillnader.

Vad är en Konfederation? Den definieras som en lös struktur som inte äger någon auktoritet (i motsats till en federation) och i vilken alla medlemmar behåller egen auktoritet över sig själva och att deras skillnader är respekterade. Målet med strukturen är ömsesidigt stöd och harmoni i handling. Gaia Konfederationen baseras helt enkelt på en energi intention, det finns ingen kvot, ingen plikt av samarbete krävs, allt beror på varje medlems fria vilja från fall till fall.

Medlemmarna i Gaia Konfederationen är sammanbundna genom vår grundläggande deklaration :

"Vi som medlemmar av Gaia Konfederationen erkänner att trots några tydliga skillnader arbetar vi alla för samma mål av befrielse och fred för planeten jorden och alla dess invånare, respekt för den universella lagen och hel förening med Källan/Skaparen för varje levande varelse.

Vi förstår att denna konfederation inte är en hierarkisk konstruktion. Det är en lös konstruktiv struktur som aldrig kan centreras på någon av dess medlemmar. Alla medlemar i konfederationen är jämlika.

Vi erkänner allas individualiteter, att vi alla har vår egen väg, och därför är vi inte bundna av dogm och våra olika åsikter är respekterade.

Vi förstår också vår förening och det är här som denna konfederation har sitt ursprung: eftersom vi alla arbetar för samma mål, erkänner vi behovet av att stötta varandra så mycket som vi kan, eftersom vägen för ett naturligt liv är att stödja varandra.

Vi erkänner att vi alla har en roll, en pusselbit, ett unikt mål och en plats inom mandalan som vi formar gemensamt.

Vi förstår att många förändringar äger rum på jorden, och många fler är i antågande och därför är vår förening och vårt samarbete nödvändigt för en harmonisk och stabil övergång.

Vi förstår att denna konfederation aldrig kan binda oss till någon plikt, som inte är i överensstämmelse med vår fria vilja. Det är helt enkelt en energi intention att skapa harmoni och förening bland nätverket för planetära befrielse och fred.

~Gaia Konfederationen

Denna konfederation har inget kall att skapa innehåll. Allt innehåll och alla åsikter som skapas av dess medlemmar involverar endast de själva. Konfederationen har ingen officiell representant, inte ens dess medlemmar.

Samkoordinerade handlingar kan bli organiserade när tiden är den rätta, men endast om alla medlemmar är enhälligt överens. Alla handlingar och medellanden som inte är publicerade på denna officiella sida kan inte anses har gjorts i konfederationens namn.

Vår symbol är solrosen, som är en vacker symbol i sig själv och dess fröområde är en vacker vortex baserade på phi, den gyllene siffran.
Vi erbjuder diverse andra design och bilder för medlemmarna att använda och dela (klicka här för att hitta de, du kan också skapa din egen och skicka den till oss), och vi erbjuder de som känner för det att använda denna symbol på bred front, som en symbol av vår enhet och världsvid harmoni.

Nedan finns listan av alla medlemmar fram till idag, i alfabetisk ordning, och genom språk (inte nationalitet). Vi lägger bara till de websidor som kontaktar oss direkt och som har beslutat att delta. Om du önskar att vara med var god och skicka ett mejl till gaiaconfederation@yandex.com. Vi översätter denna sida till alla språk. Om du inte ser ditt, så kan du översätta denna sida och skicka den till oss.

Notera: Det är inte möjligt för oss att lägga till alla individer som vill gå med på websidan. Vi kan endast lägga till andra websidor. Vem som helst kan gå med som individ utan att kontakta oss, helt enkelt genom att besluta det. Du kan sedan använda vår symbol för att visa din koppling till konfederationen. 

Engelska :

http://21stcenturysuperhuman.com/ The Portal-Intel https://ascendingstarseed.wordpress.com/ http://childrenofthesun.org/ http://earth-liberation-movement.blogspot.com/ http://theearthplan.blogspot.com Event Reference http://www.naturallybetter.tv/naturally-better-presenters/india-irie-sanatana-dharma/  god-messages.com http://goldenageofgaia.com/ http://www.fixtheworldproject.net/ iamavatar.org http://www.thelightheartcenter.org/ http://www.merlinsalchemyoflight.blogspot.com http://www.messengerof.info/ http://www.naturallybetterclinics.com/ https://ontheroadtosouljoy.wordpress.com/ http://prepareforchange.net The Promise Revealed http://www.power-of-presence.com http://www.pure-light-wellness.com/ Recreating Balance http://www.redpilloracle.com/ http://rimamontoya.com/event-support-group/ smaly7.blogspot.com www.youtube.com/starseedactivate http://www.tachyoncounseling.wordpress.com/ http://tachyonis.org/ http://ufos-disclosure.blogspot.co.uk/ https://universalintention.wordpress.com/ VERITAS GALACTIC SWEDEN QUAN YIN CENTER COSMIC GAIA

Franska :

https://www.facebook.com/audeladesecrans http://lechemindeleveil.blogspot.com/ http://conscious-news.blogspot.fr/2015/04/accueil.html http://www.etreplus.fr/pages/index.php http://galaxie109.blogspot.ca/ http://lenouvelagedor-sistarseha.over-blog.com/ http://www.lapierrecintamani.sitew.ca/ http://portail2012-fr.blogspot.fr/ http://pfcevenement.blogspot.fr/ http://lasphrebleue.blogspot.com/

Italienska :

http://groundcrewitalia.blogspot.com

Japanska :

http://groundcrewjapan.blogspot.com/

Mandarin (Kinesiska) :

http://www.golden-ages.org http://hkpfc-datacentres.blogspot.com

Nederländska :

http://be-wust-zijn.com/ http://www.buitenaards.net/ https://eventnl.wordpress.com/ https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/ http://wakkeremensen.blogspot.nl/

Rumänska :

http://istoriagalactica.blogspot.com http://burebista2012.blogspot.ro

TurkiskaTyska :

www.antharius.de https://earthlovelution.wordpress.com/ https://endlichfreileben.wordpress.com http://www.groenland15.com/pinnwand/ http://www.tor-ins-licht.de/ http://transinformation.net http://raum-bewegung.at

Ungerska :

http://felemelkedes.blogspot.hu http://2015attores.blogspot.hu http://2012portal-hungary.blogspot.hu/


Media:

http://relax.barradio.eu/

1 comment:

  1. Wolność,Miłość,Równość wszyscy pochodzimy z tego samego źródła prabytu ,wszyscy jesteśmy jednym - jestem z wami!!!

    ReplyDelete