Verenigde Netwerken voor de Bevrijding van de Planeet


Dit is de officiële pagina van de Gaia Confederatie, een wereldwijd netwerk op basis van intenties van samenwerking en eenheid tussen de verschillende groepen en individuen die allemaal werken voor dezelfde doelen van Bevrijding en Vrede, ondanks hun duidelijke verschillen.

Wat is een confederatie? Het is, per definitie, een losse structuur die geen autoriteit bezit (anders dan een federatie), waarin alle leden altijd autoriteit over zichzelf handhaven, en waarin de onderlinge verschillen worden gerespecteerd. Doel van deze structuur is wederzijdse steun en harmonie in actie. De Gaia Confederatie is simpelweg gebaseerd op een energieke intentie, is er geen quota, geen verplichting tot samenwerking, het is allemaal afhankelijk van de vrije wil van elk lid van geval tot geval.

De leden van de Gaia Confederatie zijn verbonden door onze stichtingsverklaring :

"Wij, als leden van de Gaia Confederatie, erkennen dat, ondanks elk duidelijk verschil, we allemaal werken voor hetzelfde doel van bevrijding en vrede voor de planeet Aarde en al haar inwoners, het respecteren van de universele wet en de volledige verbinding met de One Source / Creator voor elk levend wezen.

We begrijpen dat deze confederatie geen hiërarchische constructie is, het is een losse constructieve structuur die nooit kan worden gericht op een aantal van haar leden. Alle leden van de confederatie zijn gelijk.

Wij erkennen al onze individualiteiten, dat we allemaal onze eigen weg hebben, en daarom zijn we niet gebonden door dogma, en onze verschillende meningen worden gerespecteerd.

We begrijpen ook onze eenheid en dit is waar deze federatie uit voort komt: omdat we allemaal werken voor hetzelfde doel, erkennen wij de noodzaak om elkaar te steunen zoveel als we kunnen, zoals de manier van al het natuurlijk leven is om elkaar te steunen .

We erkennen dat we allemaal een rol hebben, een stukje van de puzzel, een uniek doel en een plaats in de mandala die we samen vormen.

Wij begrijpen dat veel veranderingen plaatsvinden op aarde, en er nog veel meer komen, en daarom zijn onze vereniging en samenwerking nodig voor een harmonieuze en stabiele overgang.

We begrijpen dat deze confederatie ons nooit kan binden aan enige verplichting die niet in overeenstemming is met onze vrije wil. Het is gewoon een energetische intentie om harmonie en eenheid te creëren binnen de planetaire bevrijding en het vrede netwerk.

~ Gaia Confederatie"

Deze Confederatie heeft geen intentie om inhoud te creëren. Alle inhoud en meningen die door haar leden zijn gecreëerd betrekken alleen henzelf. De Confederatie heeft geen officiële vertegenwoordiger, zelfs niet haar leden.

Gecoördineerde acties kunnen worden georganiseerd wanneer de tijd rijp is, alleen als alle leden het unaniem daarover eens zijn. Daarom kunnen alle handelingen en berichten die niet zijn gepubliceerd op deze officiële pagina niet worden beschouwd als zijnde gedaan in de naam van de Confederatie.

Ons symbool is de zonnebloem, dat is een mooi symbool op zichzelf, en zijn zaad gebied is een prachtige vortex op basis van phi, het gouden getal.
Wij bieden diverse ontwerpen en afbeeldingen voor de leden om te gebruiken en te delen (klik hier om ze te vinden, je kunt ook je eigen creëren en het naar ons sturen), en wij nodigen degenen die resoneren met dat symbool uit om deze op grote schaal te gebruiken als een symbool van onze eenheid en wereldwijde harmonie.

Hieronder vindt u de lijst van alle leden tot dusver, in alfabetische volgorde en per taal (niet per nationaliteit). We voegen alleen de websites toe die in rechtstreeks contact met ons zijn geweest en die besloten om mee te doen. Als je mee wilt doen, stuur dan een e-mail naar: gaiaconfederation@yandex.com. We zijn ook bezig deze pagina naar elke taal te vertalen. Als je die van jou niet ziet, kun je deze pagina vertalen en naar ons sturen.

Opmerking: Het is niet mogelijk voor ons om alle individuen die mee willen doen aan de website toe te voegen. We kunnen alleen maar andere websites toevoegen. Iedereen kan meedoen als individu zonder contact met ons op te nemen, gewoon door het te beslissen. Je kunt dan gebruik maken van ons symbool om je verbinding met de Confederatie laten zien.


Mandarijn (Chinees) :

http://www.golden-ages.org http://hkpfc-datacentres.blogspot.com

Duits :

www.antharius.de https://earthlovelution.wordpress.com/ https://endlichfreileben.wordpress.com http://www.groenland15.com/pinnwand/ http://www.tor-ins-licht.de/ http://transinformation.net http://raum-bewegung.at

Engels :

http://21stcenturysuperhuman.com/ The Portal-Intel https://ascendingstarseed.wordpress.com/ http://childrenofthesun.org/ http://earth-liberation-movement.blogspot.com/ http://theearthplan.blogspot.com Event Reference http://www.naturallybetter.tv/naturally-better-presenters/india-irie-sanatana-dharma/  god-messages.com http://goldenageofgaia.com/ http://www.fixtheworldproject.net/ iamavatar.org http://www.thelightheartcenter.org/ http://www.merlinsalchemyoflight.blogspot.com http://www.messengerof.info/ http://www.naturallybetterclinics.com/ https://ontheroadtosouljoy.wordpress.com/ http://prepareforchange.net The Promise Revealed http://www.power-of-presence.com http://www.pure-light-wellness.com/ Recreating Balance http://www.redpilloracle.com/ http://rimamontoya.com/event-support-group/ smaly7.blogspot.com www.youtube.com/starseedactivate http://www.tachyoncounseling.wordpress.com/ http://tachyonis.org/ http://ufos-disclosure.blogspot.co.uk/ https://universalintention.wordpress.com/ VERITAS GALACTIC SWEDEN QUAN YIN CENTER COSMIC GAIA

Frans :

https://www.facebook.com/audeladesecrans http://lechemindeleveil.blogspot.com/ http://conscious-news.blogspot.fr/2015/04/accueil.html http://www.etreplus.fr/pages/index.php http://galaxie109.blogspot.ca/ http://lenouvelagedor-sistarseha.over-blog.com/ http://www.lapierrecintamani.sitew.ca/ http://portail2012-fr.blogspot.fr/ http://pfcevenement.blogspot.fr/ http://lasphrebleue.blogspot.com/

Hongaars :

http://felemelkedes.blogspot.hu http://2015attores.blogspot.hu http://2012portal-hungary.blogspot.hu/


Italiaans :

http://groundcrewitalia.blogspot.com

Japans :

http://groundcrewjapan.blogspot.com/

Nederlands :

http://be-wust-zijn.com/ http://www.buitenaards.net/ https://eventnl.wordpress.com/ https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/ http://wakkeremensen.blogspot.nl/

Roemeens :

http://istoriagalactica.blogspot.com http://burebista2012.blogspot.ro

Turks :
Media:

http://relax.barradio.eu/

No comments:

Post a Comment