Reţelele Unite pentru Eliberarea PlanetarăAceasta este pagina oficială pentru Confederaţia Gaia, o reţea mondială bazată în intenţii de cooperare şi unitate între diverse grupuri reale şi persoane care lucrează pentru aceleaşi obiective de Eliberare şi Pace, în ciuda diferenţelor aparente.

Ce este o confederaţie? Prin definiţie este o structură flexibilă care nu menţine nici o autoritate (contrar federaţiei), în care toţi membrii menţin permanent autoritatea asupra lor înşişi şi în care se respectă diferenţele. Scopul structurii este sprijinul mutual şi armonia în acţiune. Confederaţia Gaia se bazează simplu pe o intenţie energetică, fără cotă, fără datorie de cooperare cerută, totul depinde de libera voinţă a fiecărui membru de la caz la caz.

Membrii din Confederaţia Gaia sînt conectaţi prin declaraţia fundament:

"Noi, ca membri ai Confederaţiei Gaia, recunoaştem că, în ciuda diferenţelor aparente, noi toţi lucrăm pentru acelaşi ţel de eliberare şi pace pentru planeta Terra şi toţi locuitorii ei, respectul pentru legea universală şi conectarea deplină cu Sursa/Creatorul pentru orice fiinţă vie.

Înţelegem că această confederaţie nu este o alcătuire "ieri-archică" ci este o structură constructivă lejeră în care noi toţi sîntem mebri egali.

Recunoaştem toate individualităţile noastre, că noi toţi avem propria cale de evoluţie şi de aceea nu sîntem mărginiţi de dogmă, iar opniile noastre diferite sînt respectate.

Înţelegem şi unitatea noastră şi de aici răsare această confederaţie: pe măsură ce noi toţi lucrăm pentru acelaşi ţel, recunoaştem necesitatea de a ne sprijini unii pe alţii cît de mult putem, căci calea întregii vieţi naturale este de a se sprijini unii pe alţii.

Recunoaştem că toţi avem un rol, o piesă din mozaic, un scop unic şi un loc în interiorul mandalei pe care o formăm împreună.

Înţelegem că multe schimbări au loc pe Terra şi mult mai multe vin şi de aceea uniunea noastră şi co-operarea sînt necesare pentru o tranziţie armonioasă şi stabilă.

Înţelegem că această confederaţie nu ne poate lega niciodată de nici o datorie care nu ar fi în concordanţă cu libera voinţă a noastră. Este simplu o intenţie energetică de a crea armonie şi unitate în reţeaua de eliberare şi pace planetară."

~Confederaţia Gaia"

Această Confederaţie nu prezintă vocaţia de a crea conţinut. Orice conţinut şi opiniile create de membrii săi îi implică doar pe aceştia. Confederaţia nu are nici un reprezentant oficial, nici măcar proprii membri. Acţiuni coordonate pot fi organizate cînd este un moment adecvat, doar dacă toţi membrii sînt de acord în unanimitate. De aceea toate acţiunile şi mesajele care nu sînt publicate în aceată pagină oficială nu pot fi considerate de facto în numele Confederaţiei.

Simbolul nostru este floarea soarelui, care este un simbol plăcut în sine şi zona sa de seminţe este un frumos vortex bazat pe phi, numărul de aur.
Oferim diverse design-uri şi fotografii pentru a fi utilizate şi împărtăşite de către membri (clic aici pentru a le vedea, de asemenea poţi crea propriul tău simbol şi să ni-l trimiţi) şi invităm pe cei care rezonează să folosească acest simbol după dorinţă ca un simbol al unităţii noastre şi armoniei mondiale.

În continuare se prezintă lista tuturor membrilor pînă în prezent, în ordine alfabetică şi după limbă (nu după naţionalitate). Adăugăm doar acele pagini Web care ne-au contactat direct şi care au decis să se unească. Dacă doreşti să te uneşti, te rugăm să trimiţi un e-mail la: gaiaconfederation@yandex.com. De asemenea traducem acestă pagină în toate limbile. Dacă nu vezi limba ta, poţi traduce această pagină şi trimite-ne-o.

Notă: Nu este posibil pentru noi să adăugăm pe această pagină toate persoanele care doresc să se unească. Putem să adăugăm doar alte pagini Web. Orice persoană se poate uni ca individ fără să ne contacteze, ci doar simplu spunînd-o. Atunci poţi folosi simbolul nostru pentru a arăta conexiunea ta cu Confederaţia.

Chineză

http://www.golden-ages.org http://hkpfc-datacentres.blogspot.com


Engleză

http://21stcenturysuperhuman.com/ The Portal-Intel https://ascendingstarseed.wordpress.com/ http://childrenofthesun.org/ http://earth-liberation-movement.blogspot.com/ http://theearthplan.blogspot.com Event Reference http://www.naturallybetter.tv/naturally-better-presenters/india-irie-sanatana-dharma/  god-messages.com http://goldenageofgaia.com/ http://www.fixtheworldproject.net/ iamavatar.org http://www.thelightheartcenter.org/ http://www.merlinsalchemyoflight.blogspot.com http://www.messengerof.info/ http://www.naturallybetterclinics.com/ https://ontheroadtosouljoy.wordpress.com/ http://prepareforchange.net The Promise Revealed http://www.power-of-presence.com http://www.pure-light-wellness.com/ Recreating Balance http://www.redpilloracle.com/ http://rimamontoya.com/event-support-group/ smaly7.blogspot.com www.youtube.com/starseedactivate http://www.tachyoncounseling.wordpress.com/ http://tachyonis.org/ http://ufos-disclosure.blogspot.co.uk/ https://universalintention.wordpress.com/ VERITAS GALACTIC SWEDEN QUAN YIN CENTER COSMIC GAIA

Franceză

https://www.facebook.com/audeladesecrans http://lechemindeleveil.blogspot.com/ http://conscious-news.blogspot.fr/2015/04/accueil.html http://www.etreplus.fr/pages/index.php http://galaxie109.blogspot.ca/ http://lenouvelagedor-sistarseha.over-blog.com/ http://www.lapierrecintamani.sitew.ca/ http://portail2012-fr.blogspot.fr/ http://pfcevenement.blogspot.fr/ http://lasphrebleue.blogspot.com/

Germană

www.antharius.de https://earthlovelution.wordpress.com/ https://endlichfreileben.wordpress.com http://www.groenland15.com/pinnwand/ http://www.tor-ins-licht.de/ http://transinformation.net http://raum-bewegung.at

Italiană

http://groundcrewitalia.blogspot.com

Japoneză

http://groundcrewjapan.blogspot.com/

Maghiară :

http://felemelkedes.blogspot.hu http://2015attores.blogspot.hu http://2012portal-hungary.blogspot.hu/

Olandeză

http://be-wust-zijn.com/ http://www.buitenaards.net/ https://eventnl.wordpress.com/ https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/ http://wakkeremensen.blogspot.nl/

Română

http://istoriagalactica.blogspot.com http://burebista2012.blogspot.ro

Turkish


Media:

http://relax.barradio.eu/

No comments:

Post a Comment