Planetáris egyesült felszabadulási hálózatok


Ez a hivatalos weboldala a Gaia Konföderációnak, egy világszerte létező hálózatnak, ami bizonyos csoportok és egyének azon együttműködési és egységteremtő szándékán alapszik, ami nem más mint a Felszabadítás és a Béke, látszólagos különbségeik ellenére.
Mi egy Konföderáció? Meghatározás szerint, egy laza szervezet ami nem tartalmaz hatóságot ( a Föderációval szemben), amelyben minden tag mindig önmaga felett felhatalmazással bír és amelyben minden különbséget tisztelet övez. Ez a szervezet célja a kölcsönös támogatás és harmónia. A Gaia Konföderáció csupán energetikai szándékon alapszik, nincs együttműködési kötelezettség, minden az egyén szabad akaratától függ.
A Gaia Konföderáció tagjai az alapítási nyilatkozat szerint kapcsolódnak:
’’Mi, mint a Gaia Konföderáció tagjai, elismerjük, hogy minden látszólagos különbség ellenére, mind ugyanazokért a felszabadítási és békeelérési célért dolgozunk, a Föld bolygóért és annak minden lakójáért, és a tiszteletért az univerzális törvény és a Forrással/Alkotóval való teljes értékű kapcsolat iránt minden létező számára.
Megértjük, hogy ez a szervezet nem egy hierarchikus létesítmény, hanem egy laza konstruktív szervezet, ami sosem központosulhat tagjai csak egy része köré. A Konföderáció minden tagja egyenlő.
Elismerjük minden egyéni tulajdonságunkat, hogy mindannyian saját utakon járunk és ezáltal nem vagyunk dogmák által kötve és különböző véleményeink tisztelve vannak.
Megértjük egységességünket is és pontosan ez adja a Konföderáció alapját is: ahogy mind ugyanazért a célért küzdünk, elismerjük annak szükségességét, hogy támogassuk egymást amennyire tudjuk, ahogy minden természetes életnek ez a módja.
Elismerjük, hogy mindannyiunknak szerepe van, egy darab a kirakósból, egy egyedi célunk és helyünk van a mandalában amit együtt képezünk.
Megértjük, hogy sok változás folyik a Földön és még több közeleg, ennélfogva uniónk és közreműködésünk szükséges egy harmonikus és stabil átmenethez.
Megértjük, hogy ez a Konföderáció sosem köthet minket bármiféle kötelességhez a szabad akaratunk nélkül. Ez csupán egy energetikai szándék, hogy harmóniát és egységet alkossunk a planetáris felszabadítás és harmónia hálózata között.
-Gaia Konföderáció’’
Ennek a Konföderációnak nincs hivatása tartalmat alkotni. Minden tartalom és vélemény a tagjai által van alkotva. A Konföderációnak nincs hivatalos képviselője, még tagjai között sem.
Együttes tevékenységek meg lehetnek szervezve, ha az idő megfelelő, de csak ha minden tag kivétel nélkül beleegyezik. Ezáltal minden tevékenység és üzenet, ami nem jelenik meg ezen a hivatalos oldalon, nem tekinthető a Konföderációtól származónak.
Szimbólumunk a napraforgó, ami önmagában is egy szép szimbólum és a magjainak elrendezése egy csodálatos örvényt alkot, ami a pin, az arany számon alapszik.
Tagjaink sok különféle más változatból választhatnak, amelyeket használhatnak és megoszthatnak (kattints ide, hogy elérd őket) valamint te is csinálhatsz és elküldheted nekünk. Meghívjuk azokat akik rezonálnak azzal, hogy használják ezt a szimbólumot széles körben, mint az egységességünk és a világszintű harmónia jele.
Alul található egy lista a jelenlegi tagokkal, ábécé sorrendben és nyelv (nem nemzetiség) szerint. Csak azokat az oldalakat tüntettük fel, amelyek direkt kapcsolatban állnak velünk és kinyilvánították csatlakozási szándékukat. Ha szeretnél csatlakozni, kérlek írj a következő email címre: gaiaconfederation@yandex.com. Valamint próbáljuk ezt az oldalt lefordítani minden nyelvre. Ha a saját nyelved nincs ezek között, lefordíthatod ezt az oldalt és küld el nekünk.
Megjegyzés: Nem tudunk minden egyént csatlakoztatni ehhez az oldalhoz. Csak más weboldalakat tudunk. Akárki csatlakozhat anélkül, hogy felvenné a kapcsolatot velünk, pusztán azáltal, hogy úgy dönt. Használhatod a szimbólumunkat, hogy megmutasd kapcsolatodat a Konföderációval.


Angol :

http://21stcenturysuperhuman.com/ The Portal-Intel https://ascendingstarseed.wordpress.com/ http://childrenofthesun.org/ http://earth-liberation-movement.blogspot.com/ http://theearthplan.blogspot.com Event Reference http://www.naturallybetter.tv/naturally-better-presenters/india-irie-sanatana-dharma/  god-messages.com http://goldenageofgaia.com/ http://www.fixtheworldproject.net/ iamavatar.org http://www.thelightheartcenter.org/ http://www.merlinsalchemyoflight.blogspot.com http://www.messengerof.info/ http://www.naturallybetterclinics.com/ https://ontheroadtosouljoy.wordpress.com/ http://prepareforchange.net The Promise Revealed http://www.power-of-presence.com http://www.pure-light-wellness.com/ Recreating Balance http://www.redpilloracle.com/ http://rimamontoya.com/event-support-group/ smaly7.blogspot.com www.youtube.com/starseedactivate http://www.tachyoncounseling.wordpress.com/ http://tachyonis.org/ http://ufos-disclosure.blogspot.co.uk/ https://universalintention.wordpress.com/ VERITAS GALACTIC SWEDEN QUAN YIN CENTER COSMIC GAIA

Francia :

https://www.facebook.com/audeladesecrans http://lechemindeleveil.blogspot.com/ http://conscious-news.blogspot.fr/2015/04/accueil.html http://www.etreplus.fr/pages/index.php http://galaxie109.blogspot.ca/ http://lenouvelagedor-sistarseha.over-blog.com/ http://www.lapierrecintamani.sitew.ca/ http://portail2012-fr.blogspot.fr/ http://pfcevenement.blogspot.fr/ http://lasphrebleue.blogspot.com/

Holland :
http://be-wust-zijn.com/ http://www.buitenaards.net/ https://eventnl.wordpress.com/ https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/ http://wakkeremensen.blogspot.nl/

Japán :


http://groundcrewjapan.blogspot.com/
Magyar :

http://felemelkedes.blogspot.hu http://2015attores.blogspot.hu http://2012portal-hungary.blogspot.hu/Mandarin (Kínai):

http://www.golden-ages.org http://hkpfc-datacentres.blogspot.com

Német :

www.antharius.de https://earthlovelution.wordpress.com/ https://endlichfreileben.wordpress.com http://www.groenland15.com/pinnwand/ http://www.tor-ins-licht.de/ http://transinformation.net http://raum-bewegung.at

Olasz :
 
http://groundcrewitalia.blogspot.com

Román :

http://istoriagalactica.blogspot.com http://burebista2012.blogspot.ro

Török :


Media:

http://relax.barradio.eu/

No comments:

Post a Comment